♦柚子商品の購入♦
【材料】 | ||||||||
柚子 | 1kg | |||||||
グラニュー糖 | 500g | |||||||
【作り方】 | ||||||||
①柚子を良く洗い、半分に切る。 | ||||||||
②果汁を絞り、汁とタネを分けておく。 | ||||||||
③スプーンなどで房を取り除き、皮と分けておく。 | ||||||||
*タネと房はガーゼやお茶用のパックに入れる。 | ||||||||
④柚子の皮を千切りにして、ボウルに水を入れ洗う。何度か水をかえて | ||||||||
たっぷりの水に一晩置く。 | ||||||||
⑤④の水を切り、鍋にガーゼなどに入れた種と房を入れ、ひたひたになるまで水を入れ | ||||||||
煮る。 | ||||||||
⑥皮が柔らかくなれば、果汁とグラニュー糖を入れる。 | ||||||||
*始めから砂糖を入れると、皮が固くなるので注意。2、3回に分けていれると良い。 | ||||||||
⑦しばらくにて、トロットしたら、できあがり。冷めるとかたくなるので、やわらかめで火を止めること。 |
コメントをお書きください
Connie Avans (土曜日, 04 2月 2017 22:51)
This is a topic that's close to my heart... Many thanks! Exactly where are your contact details though?
Denyse Olsen (日曜日, 05 2月 2017 23:57)
Your method of explaining the whole thing in this piece of writing is in fact pleasant, all can simply understand it, Thanks a lot.
Wendie Flore (火曜日, 07 2月 2017 05:53)
Hey there, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, amazing blog!